Seguidors

Amb la tecnologia de Blogger.
dissabte, 22 de desembre del 2012

EXPOSICIÓ DE PINTURA DE DANIELA CIORA


EXPOSICIÓ DE DANIELA CIORA.

En la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura s’està establerta la exposició de pintures de l’artista d’origen romanesa afincada a la nostra població DANIELA CIORA. Aquesta mostra romandrà oberta des del dia 10 al 22 de desembre. L’exposició consta de 31 pintures entre acrílics i olis amb un percentatge del 50 % aproximadament. Durant tota l’exposició ha anat alternat alguna pintura inèdita.



Daniela em confessa que sent la pintura des de que era una nena, de formació autodidacta amb tendència cap a tots els estils pictòrics. Em diu que defineix el seu estil com modern, colorista i atractiu. Intenta plasmar la bellesa ja que és la raó de la seva inspiració.

Les pintures mostrades tenen una innegable arrel romanesa amb afegits de pintura universal basada en grans pintors mundials com poden ser Leonardo, Picasso i Munch.





És la seva primera exposició, abans n’havia fet de caràcter virtual. Es va posar en contacte amb l’Ajuntament de les Borges, concretament amb Cultura i d’alli va rebre totes les facilitats perquè aquesta exposició es pogués dur a terme. Properament te en perspectiva una nova mostra a Mollerussa.




En quant a visites està força contenta ja que ha superat amb escreix les expectatives que s’havia formulat. Veu que a la gent li agrada i això la fa estar molt satisfeta. Conèixer-la es entendre la seva pintura ja que ha servit d’"automodel" en moltes de les composicions.



0 comentaris: